News Flash:

Adevărul despre tinerii soți care au murit împreună cu copilul de un an, pe Valea Oltului. Abia acum s-a aflat, la 2 zile după accidentul tragic

24 August 2022
2514 Vizualizari | 0 Comentarii
300977022 658893982268157 3145245453835826923 n

Comunitatea din Săliștea este zguduită după un accident îngrozitor care a avut loc luni dimineață pe Valea Oltului, zona localității Lazaret și a distrus o familie din Alba. Doi tineri și copilul lor de 1 an și 3 luni au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR.

Jurnaliștii WOWbiz.ro au aflat detalii cutremurătoare. Cei doi soți urmau să împlinească trei ani de la căsătorie peste doar câteva zile.
Adriana (31 de ani) și Radu (34 de ani) plecaseră în vacanță cu băiețelul lor și urmau să ajungă la mare. Din păcate însă familia nu a mai reușit să meargă până la destinație, iar drumul lor s-a pierdut într-un crunt accident pe Valea Oltului.

Ar fi fost prima lor vacanță împreună pe litoral.

La începutul acestui an, Adriana posta un mesaj emoționant pe Facebook, un text care nici nu avea cum să prevestească tragedia care s-a petrecut pe Valea Oltului.

” Nu te mai stresa pentru toate. Roagă-te să ai familia aproape și sănătate, iar restul lasă în mâinile lui Dumnezeu”, era mesajul distribuit de Adriana în luna februarie a acestui an.

În luna iunie a acestui an, chiar în data de 1, Adriana devenise mamă pentru prima oară. Femeia din Alba născuse un băiețel pe care îl adusese acasă.

Nicolae Florea, angajat drumuri: „Nu au mai putut să redreseze și s-au băgat în coliziune cu TIR-ul. Mai erau cu o familie, ăia erau în fața lor cu două, trei mașini, probabil au vrut să-i ajungă pe ceilalți și s-a întâmplat”.

Aurel Stănilă, primar Săliștea: „Ieri am văzut pe Adriana la biserică cu copilul la împărtășanie”.

Rudă: „Nici nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat, au plecat la mare”.

Localnic: „O familie întreagă, așa, dintr-o clipită, te doare”.

Cercetările vor stabili cauzele accidentului.

În urma impactului, mașina în care se aflau cei doi soți și băiatul lor a fost complet zdrobită. Ei nu au supraviețuit. Adriana și fiul ei Andreeas au fost găsiti de pompieri pe bancheta din spate.

Radu conducea autoturismul, iar Adriana se afla, cu bebelușul în brațe, pe bancheta din spate, în momentul în care s-a petrecut tragedia. Radu și Adriana, precum și copilul, au murit pe loc. Bărbatul avea 34 de ani, iar soția acestuia 31 de ani. Mașina în care aceștia se aflau a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

„Erau doi tineri liniștiți din comună. I-am văzut ultima dată duminică, la biserică. Știu că erau în drum spre mare și mergeau alături de prieteni, care se aflau în altă mașină. Azi, am văzut oameni care mergeau pe stradă și plângeau”, a declarat primarul din Săliștea, Aurel Emil Stănilă.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR condus spre Sibiu. La sosirea echipajelor la fața locului, toți pasagerii erau decedați, aceștia prezentând leziuni incompatibile cu viața.

TIR-ul era condus de către un barbat în vârstă de 45 de ani, din județul Dâmbovița, care a suferit un șoc emoțional. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006846 (s)