News Flash:

Fiul femeii moarte dupa un CT in Targoviste nu isi revine: ”Medicul a tipat la ea, asistenta era socata”

19 August 2022
2084 Vizualizari | 0 Comentarii
Fiul femeii moarte dupa un CT in Targoviste nu isi revine

Femeia in varsta de 51 de ani venise la clinica pentru un examen CT de torace, insa a inceput sa se simta rau in timpul procedurii. Pentru ca tusea si respira cu dificultate, medicul a certat-o.

Marturie a fiului femeii moarte dupa un CT
Din pacate, la scurt timp a murit dupa ce a baut sase pahare de substanta de contrast, lucru necesar pentru examenul de computer tomograf (CT). Femeia suferea de cancer mamar si avea nevoie de o examinare atenta in zona toracelui. Fiul, care a insotit-o, nu isi revine din soc si rememoreaza cele traite.

”Am vazut prin crapatura usii era in fund, tusea foarte foarte tare si nu a durat doua secunde, a iesit doamna doctor si a zis: sunati la ambulanta ca ii este rau.

Cand a intrat a doua oara a tipat la ea, i-a zis sa tina capul jos, ti-am zis sa tii capul jos. Dup-aia si-a dat si ea seama ca ii este rau si nu facea ca asa vrea ea.

Nu stiu, a fost ciudat. Apoi o ora si jumatate nu a mai bagat-o nimeni in seama, o intrebau doar daca vrea extraveral sau apa”, a povestit fiul indurerat, conform Antena 3.

Angajatele clinicii au sunat la ambulanta prea tarziu, fiind depasite de situatie, conform sursei citate.

”O ora si jumatate au resuscitat-o. Auzeam o data la 50 de sec un aparat: se recomanda soc, se recomanda soc. Nu stiu daca i-au facut test. Ea nu se stia alergica decat la o substanta si oriunde se ducea, spunea. Nu stiu care era, dar cred ca era piafen.

Dar ea, oriunde se ducea, spunea nu imi faceti d-asta, ca imi este rau. Asistenta era mai socata decat mine, intrase in panica mai rau decat mine.

Sunt multe lucruri care lasa de banuit. Nu stiu daca au testat-o, nu stiu daca i-au acordat primul ajutor pana a venit ambulanta. Impresia mea este ca nu mai avea ce sa ii faca, inima era oprita” a adaugat barbatul.

Doctorul Dorin Matier, director medical la Ambulanta Dambovita, a explicat ca femeia nu a mai putut fi salvata: ”La sosire a fost gasit un pacient de sex feminin, 51 de ani, aflat in stop cardio respirator, cu manevre de resuscitare initiate de personalul unitatii sanitare. Echipajul nostru era un echipaj cu medic. A efectuat manevrele de resuscitare conform protocoalelor timp de peste o ora, din pacate, fara rezultat”. Cel mai probabil, familia va actiona in judecata clinica.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007411 (s)