News Flash:

Cine a sfatuit-o pe Iulia Albu sa plece de la PRO TV. „Eu nu sunt o fata care vorbeste despre moda”

21 Ianuarie 2022
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu

Iulia Albu i-a luat pe toti prin surprindere atunci cand a anuntat ca va pleca de la PRO TV si ca va semna cu Antena 1. Iulia este cunoscuta in media datorita rubricilor de stil pe care le-a realizat si, tocmai de aceea, multi au fost de parere ca proiectul pe care Antena 1 i l-a pus pe masa, ”Splash! vedete la apa” nu i s-a potrivit mai deloc. Constienta ca aceasta ipostaza nu avea cum sa i se potriveasca la nesfarsit, Iulia a decis sa plece la un alt trust si sa realizeze o alta emisiune.

Iuliei Albu ii place sa migreze de la un post tv la altul pana cand gaseste formatul care i se potriveste. Dupa ce sezoane la rand a jurizat concurentele ”Bravo, ai stil!”, Iulia s-a mutat la PRO TV, unde a primit rubrica ”Martea neagra cu Iulia Albu” din cadrul emisiunii ”La Maruta”. Iulia nu se intelegea tocmai ok cu Maruta si nu putine au fost datile in care cei doi se intepau in direct. Sfarsitul verii a prins-o pe Iulia la Antena 1, la masa juratilor de la ”Splash! Vedete la apa”, un proiect care nu a prins-o deloc pe Iulia.

„Iubitul meu mi-a zis mereu cand sa plec dintr-un proiect si eu l-am ascultat, pentru ca el vedea niste lucruri pe care eu nu le vedeam, aflandu-ma in interior”, a spus vedeta, la Xtra Night Show.
„De la primul post a fost dorinta mea sa plec si am plecat. Eu ma vad un entertainer, nu ca o fata care vorbea despre moda. E foarte importanta si atmosfera, sa faci lucruri cu oameni care au o viziune comuna cu a ta”, a declarat Iulia Albu in cadrul aceleiasi emisiuni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004663 (s)