News Flash:

Incident incredibil în județul Botoșani

Un bărbat a încercat să se sinucidă după ce "a aflat de pe internet" că suferă de cancer

14 Noiembrie 2023
119 Vizualizari | 0 Comentarii

Un bărbat din județul Botoșani a încercat să își pună capăt zilelor tăindu-și venele cu un flex, după ce, citind diverse informații de pe internet, a ajuns la concluzia că suferă de cancer. Soția sa l-a găsit într-o baltă de sânge și a sunat la ajutor. Medicii de la Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani au reușit să-l salveze. Oficialii spitalului au afirmat că bărbatul nu apare în evidența niciunui medic oncolog, conform news.ro.

Tentativa de sinucidere a avut loc sâmbătă, când bărbatul și-a tăiat venele cu un flex, lăsând soției un mesaj în care își exprima regretele și o ruga să-l ierte. Autodiagnosticul său fusese cancerul la colon, pe baza informațiilor găsite pe internet. Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge și transportat la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani.

Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al spitalului, a declarat că pacientul nu este înregistrat la niciun medic oncolog, conform news.ro.

„S-a prezentat un pacient care nu este în evidenţă la cabinetul de oncologie. A fost mai mult pe un fond depresiv”, a afirmat Ioan Asaftei. Potrivit acestuia, evoluţia pacientului este una favorabilă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006679 (s)