News Flash:

Invitație la Operă!

Duminică, 21 aprilie 2024, la Opera Națională Română din Timișoara are loc o nouă premieră de balet

9 Aprilie 2024
118 Vizualizari | 0 Comentarii

În prezent, Opera Națională Română din Timișoara pregătește o nouă premieră de balet, programată să aibă loc duminică, 21 aprilie 2024, la ora 18:00. Coregrafia și regia acestui spectacol sunt semnate de Ovidiu Matei Iancu.

"Suflete și Emoții" este un spectacol de balet ce explorează legătura profundă dintre corp și emoție prin intermediul mișcării și expresiei artistice. Fragmente din coloanele sonore ale unor filme vor atrage publicul tânăr și nu numai, abordând teme variate din producțiile de succes recente precum Game of Thrones, Matrix, Interstellar, Divergent, The Hours, cum ar fi dragostea, suferința, bucuria sau frica. "Suflete și Emoții" este un balet într-un limbaj neoclasic, inspirat cronologic de creația lui Prometeu, unicul balet compus de Ludwig van Beethoven. De altfel, premiera de balet din 21 aprilie 2024 va fi precedată de baletul "Creațiunile lui Prometeu".

Repertoriul de balet al Operei Naționale Române din Timișoara s-a îmbogățit în ultimele stagiuni cu titluri precum "La Bayadère", "Creațiunile lui Prometeu" și "Giselle". Strategia repertorială continuă să se dezvolte către marile titluri ale genului, cum ar fi "Lacul Lebedelor" și "Spărgătorul de nuci".

Pentru mai multe detalii și achiziționarea biletelor, puteți accesa platforma online bit.ly/3VKpGEv sau puteți contacta Agenția de Bilete.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005082 (s)