News Flash:

Drumul Boilor se inchide pana in 11 decembrie. Primaria Timisoara anunta lucrari serioase pe santier

16 Noiembrie 2021
374 Vizualizari | 0 Comentarii
drum in lucru

Soferii care se aventurau pe noul drum de legatura dintre Timisoara si Mosnita trebuie sa revina pe vechiul traseu. Drumul Boilor se inchide complet de marti, 16 noiembrie, pana la 11 decembrie. Se pregateste asfaltul.
 
 
„Primaria Municipiului Timisoara anunta inchiderea traficului rutier pe drumul de legatura intre Calea Mosnitei si DC 149, incepand cu data de 16.11.2021 (ora 07.00) pana in data de 11.12.2021, in vederea executarii lucrarilor la infrastructura si suprastructura carosabilului. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducatorilor auto si recomandam pe cat posibil evitarea zonei de lucrari”, transmite Biroul Transport din cadrul Primariei Timisoara.

Inchiderea Drumului Boilor a fost anuntata zilele trecute de viceprimarul Ruben Latcau.

„In clipa de fata se lucreaza la sapaturile de teren si urmeaza stabilizarea pamantului pentru tronsonul problematic, dintre Albastrelelor si Marghitas. Pamantul va fi imbunatatit si apoi pus stratul de balast si cel de balast stabilizat. Situatia terenurilor este in linie dreapta. Ele au fost dezmembrate si urmeaza sa fie donate primariei. Urmeaza (…) sa instituim o interdictie de circulatie pe acest tronson. Pana vom ajunge la primul strat de asfalt acest drum va fi inchis”, spunea edilul Timisoarei.

De mai bine de doi ani se lucreaza pe soseaua care ar fi trebuit sa le faca de mult timp viata mai bun soferilor din Mosnita. De santier se ocupa Super Construct, pe un contract de 16,38 milioane de lei. Ramane insa o problema mare in zona: sensul giratoriu de la soseaua de centura, care nu a fost inclus in niciun contract.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004803 (s)