News Flash:

Incep interviurile cu viitorii directori de scoli. 83 de unitati de invatamant din Timis nu au candidati

15 Noiembrie 2021
384 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala

Candidatii la functia de directori incep de luni proba de interviu. Timp de trei saptamani si jumatate vor fi evaluati de comisii. 83 de unitati scolare din Timis nu au doritori pentru functia de director, astfel ca aici se vor face numiri.
 
 
De luni, 15 octombrie si pana in 8 decembrie, candidatii pentru functia de director sau director adjunct vor sustine proba de interviu in cadrul concursului national de ocuparea a functiei de conducere in scoli. In Timis sunt 194 de posturi disponibile pentru functia de director si 94 pentru functia de director adjunct, insa pentru 83 de unitati nu au existat candidati. Printre acestea si Liceul „Nikolaus Lenau” din Timisoara. Lista, AICI.

 

Pana la proba de interviu, in urma selectiei dosarelor si a probei scrise, au ajuns 140 de candidati in Timis, din 255 inscrisi, iar unii candideaza si pentru mai multe posturi. Pentru scolile si gradinitele fara candidati se vor face numiri. Cei ce sustin probele de interviu vor fi evaluati de comisii constituie din doi profesori titulari de la unitatea de invatamant pentru care candideaza, alesi prin vot secret de consiliul profesoral, reprezentanti ai universitatilor din Timisoara, un inspector scolar care este presedintele comisiei si reprezentanti din consiliul local.

Dupa finalizarea concursului, mandatul de director al candidatilor admisi este de patru ani. Abia la inceputul anului viitor se vor prelua si functiile, iar tot atunci se vor face si numirile.

Procentul de promovare la proba scrisa la concursul de directori in Timis a fost de 59,65%. Cea mai mare nota obtinuta in judet a fost 9,4.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006578 (s)