News Flash:

Dragos Pislaru, ministrul Muncii: "Dam beneficii celor care lancezesc si sunt trantori"

7 Noiembrie 2016
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
dragos pislaru
Dragos Pislaru a declarat, joi, ca sunt acordate beneficii salariale nu doar oamenilor care au nevoie de ele, ci si celor care „lancezesc si sunt trantori”.

Ministrul Muncii a criticat si amendamentele la ordonanta privind legea salarizarii, prin care veniturile bugetarilor ar creste incepand din luna decembrie.

„Noi dam beneficii oamenilor care au nevoie si trebuie sa primeasca, dar dam si altor oameni, care stau si lancezesc si sunt trantori in sistem. Dam, in acelasi timp, servicii la o calitate care este abominabila si lucrurile astea trebuie sa se schimbe. Asta vreau sa fac. Vreau sa vad masurile active, ca duc la crearea de locuri de munca, sa vad inspectia sociala ca credibilizeaza sistemul si vreau sa vad ca legea salarizarii unitare la care lucram sa putem avea un proiect credibil, sa poata toata lumea din sectorul public sa vada cum, in cinci ani de acum incolo, pana in 2021, sa le poata creste cu 30 la suta salariul, astfel incat toata lumea sa fie multumita”, a declarat ministrul Muncii, Dragos Pislaru.

Demnitarul a criticat amendamentele la OUG 20/2016 privind legea salarizarii bugetarilor, prin care salariile ar creste incepand din luna decembrie.
„Atunci cand ignori orice avertisment care iti spune ca o cheltuiala de personal trebuie fazata ca sa ne-o putem permite, in acel moment trebuie sa iti asumi suspiciunea si, de data asta, cred eu, intemeiata, ca este vorba de pomana electorala. Planul pe care l-am pus pe masa inca din vara a fost crestere salariala de 30% pana in 2021. Este mai mult decat ofera PSD acum si este mai rezonabil si mai normal”, a declarat Pislaru.

beneficii salariale munca dragos pislaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007209 (s)