News Flash:

Aproape doua kilograme de cannabis descoperite de politistii aradeni intr-o locuinta. O persoana a fost arestata

7 Noiembrie 2016
1202 Vizualizari | 1 Comentarii
perchezitii politie
Politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate din Arad, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Arad, au ridicat aproape 1.900 de grame de cannabis in urma unei perchezitii de la locuinta unui barbat din judetul Arad, informeaza printr-un comunicat de presa transmis inspector Lorena Radu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad. 
'In urma unei perchezitii domiciliare efectuate intr-o localitate din judetul Arad, la locuinta unui barbat de 30 de ani banuit de trafic de droguri de risc politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad si procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Arad au ridicat in vederea continuarii cercetarilor 1.850 de grame de cannabis', a precizat purtatorul de cuvant al I.P.J. Arad. 
In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca barbatul in cauza ar fi intentionat sa comercializeze drogurile pe raza judetului Arad. 
'Barbatul a fost prezentat magistratilor Tribunalului Arad, pe numele sau fiind emis mandat de arestare preventiva pentru de 30 de zile, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de risc', a adaugat inspector Lorena Radu, purtator de cuvant al I.P.J. Arad. 
La activitati au participat si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007342 (s)