News Flash:

Dragnea: Sustin infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru situatia de la SIPA

12 Septembrie 2017
941 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea5
Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca sustine infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru situatia de la SIPA, el apreciind ca saptamana viitoare ar putea fi aprobata de catre plenul reunit constituirea acesteia.
„Am primit o solicitare pentru a infiinta o comisie parlamentara de ancheta cu privire la activitatea si arhiva SIPA. Si eu sustin aceasta propunere si cred ca - maine sigur nu, pentru ca nu putem la Birourile Permanente reunite - cred ca saptamana viitoare vom propune si vom aproba infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru situatia de la SIPA”, a spus Dragnea.
Intrebat daca a mai discutat cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre arhiva SIPA, Dragnea a raspuns: „Eu m-as bucura daca domnul Tudorel Toader ar mai spune niste lucruri de acolo, pentru ca au tot circulat tot felul de nume pe surse”.
„Dar eu zic ca daca nu poate sau nu stie, poate le-o fi trimis la alte institutii si e blocat acum, nu poate sa mai spuna numele respective. Eu cred ca o comisie de ancheta parlamentara il poate ajuta foarte mult in sensul asta”, a adaugat Dragnea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005588 (s)