News Flash:

Alexandru Constantin, incantat de scenele de dragoste cu Maria Constantin

12 Septembrie 2017
1292 Vizualizari | 0 Comentarii
maria constantin3
Maria Constantin si Alexandru Constantin au filmat pentru melodia ”Scrisoare de dragoste”, unde prezentatorul emisiunii ”Focus Monden”, de la Prima TV, s-a apropiat de artista suficient cat sa-l enerveze pe Marcel Toader.

Alexandru Constantin a declarat ca i-a facut placere sa filmeze scenele de dragoste cu Maria Constantin si ca ambii si-au intrat perfect in rol.


“Maria este o femeie extrem de frumoasasenzuala, care stie sa se puna in valoare si in astfel de scene. Am filmat destul de mult secventa «dragostei», asta si pentru ca ne-am dorit ca totul sa iasa perfect. Am intrat repede in rol, de asta in imagini se vede ca sunt indragostit iremediabil de ea.


Ne-au placut atingerile, saruturile si privirile aruncate ca dupa o noapte nebuna de dragoste. A fost o secventa grea de filmat, pentru ca, pana la urma, eram in fata camerelor de filmat. Dar rezultatul a iesit exceptional, iar eu sunt mandru de colaborarea cu ea”, a declarat Alex Constantin conform click.ro.


Videoclipul piesei ”Scrisoare de dragoste” a fost realizat in urma cu o luna, iar la scurt timp Marcel Toader si Maria Constantin au anuntat ca vor divorta.

maria constantin alexandru constantin frumoasa senzuala divorta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004704 (s)