News Flash:

Profesoara care a criticat-o pe Gabriela Firea pentru amestecul in activitatea scolara a creat un manual de Limba romana pentru clasa a V-a

12 Septembrie 2017
933 Vizualizari | 0 Comentarii
cristina tunegaru
Profesoara de Limba romana, Cristina Tunegaru, care in urma cu cateva luni anunta ca a fost data afara de la scoala unde preda, fara sa fie anuntata, a scris un manual de Limba romana pentru clasa a V-a, explicand ca nu se stie „daca problema manualelor va fi rezolvata”. Profesoara de romana a criticat in mai multe randuri sistemul de invatamant si a vorbit despre amestecul pe care Primaria Capitalei si, implicit, primarul Gabriela Firea, il au in activitatea scolara. Aceasta propune, in paginile manualului, „carti despre copii minunati, care nu renunta la visele lor, desi intampina multe piedici".
„In ultimele saptamani am muncit mult si cu drag la un manual de Limba romana pentru clasa a V-a care respecta noua programa. Vreau sa-l distribui gratuit tuturor copiilor si profesorilor, pentru ca nu stim cand si daca problema manualelor va fi rezolvata. Am atasat mai jos un manuscris al manualului. Il puteti folosi ca atare si va rog sa imi trimiteti toate recomandarile, sugestiile, corecturile necesare. Mi-ar fi foarte util si un pic de sprijin pe partea grafica. Rezultatul final va fi un manual gratuit, sub licenta deschisa”, a anuntat Cristina Tunegaru, pe pagina persoanala de Facebook.
Manualul conceput de aceasta are 164 de pagini si este structurat in opt capitole, care trateaza teme diferite, cum ar fi „Familia si prietenii”, „Magia cartilor”, „Eroi preferati” sau „Aventura in natura”.
Manualul poate fi descărcat AICI
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005139 (s)