News Flash:

Ludovic Orban: Fifor este bun la toate. Va face ce a facut si la celelalte ministere, adica nimic

12 Septembrie 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
orban2
Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marti la Parlament, referindu-se la nominalizarea social-democratului Mihai Fifor la conducerea MApN, ca acesta va face "ceea ce a facut si la celelalte ministere, adica nimic".
"Fifor e bun la toate. L-au luat din Oltenia si l-au pus presedinte la Arad, a trecut prin diverse ministere — a fost propus la Transporturi, mai inainte a fost ministrul Economiei si acum e bun si de ministrul Apararii. Fifor asta e bun la toate. Probabil, absolvind filosofia, filologia si stand mult in biblioteca, a avut acces, in biblioteca se gasesc carti din mai multe domenii si probabil stie titlurile, le-a citit titlurile. Va face exact ceea ce a facut si la celelalte ministere, adica nimic. Iar in privinta Ministerului Apararii va spun atat: pericolul cel mai mare este pierderea credibilitatii Romaniei pentru ca Guvernul nu vrea sa-si respecte angajamentul pe care ni l-am asumat ca stat si anume de a asigura 2% din PIB pentru inzestrarea Armatei, lucru care pune in pericol Romania, care afecteaza siguranta tarii si care afecteaza relatiile bune pe care trebuie sa le avem cu partenerii nostri constitutionali", a afirmat liderul PNL.
El a spus ca spera ca noul ministru al Apararii sa ajunga la Washington, avand in vedere ca ceilalti doi ministri si-au pierdut mandatul inainte de a face aceasta vizita.
"Din acest motiv, nu vorbesc in pustiu, stiu foarte bine ca au fost discutii care s-au purtat pe aceasta tema: cum tinem deficitul sub 3%. Una dintre solutiile prezentate a fost sa nu se efectueze aceste cheltuieli pentru inzestrare pe pretextul ca nu se apuca sa se semneze contractele. Nu pot sa nu remarc faptul ca doi ministri ai Apararii, inainte de a se duce la Washington, si-au pierdut mandatul. Ii doresc lui Fifor sa ajunga la Washington, sa nu-si piarda mandatul si sa nu fie facut de ras de colegii lui, care nu-si doresc astazi sa respecte obligatia de a aloca 2% din PIB. Lui Fifor nu i s-a facut bine prin aceasta desemnare, ci i s-a facut rau pentru ca el va fi tapul ispasitor pentru nerealizarea acestor obligatii", a mai spus Orban.
Intrebat despre nominalizarea lui Gheorghe Simon la ministerul Economiei, liderul PNL a spus ca acesta face parte din categoria "pseudo-ministrilor care apar de nicaieri si pleaca nicaieri".
AGERPRES

oltenia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007043 (s)