News Flash:

Doua oferte pentru noua cladire si dotarile necesare pentru scoala Waldorf

13 Iulie 2022
247 Vizualizari | 0 Comentarii
liceul waldorf


Astazi a fost termenul limita de depunere a ofertelor pentru lucrarile de constructie si dotare la Liceul Waldorf. Doua firme au inregistrat documentatiile solicitate si care urmeaza sa fie evaluate pentru declararea castigatorului procedurii de achizitie: NEDEX GRUP si Asocierea formata din T.T.& Co Solaria GRUP(lider) si EURAS. 

Liceul Waldorf a fost infiintat in 1991 ca scoala de stat cu specific de pedagogie alternativa. In cadrul scolii se intalnesc toate formele de invatamant preuniversitar, gradinita, scoala primara, scoala gimnaziala si liceu.
Obiectivul principal al proiectului Primariei Municipiului Timisoara il reprezinta construirea pe terenul situat pe strada Uranus, nr.14, a unui corp nou de cladire care sa cuprinda un numar suplimentar de sali de clasa si laboratoare cu scopul derularii optime a procesului de invatamant pentru 446 de elevi din ciclurile de invatamant de la nivelul clasei pregatitoare pana la clasa a VIII-a. Cladirile in care functioneaza o gradinita, scoala primara, gimnaziala si liceul se regasesc pe terenul adiacent investitiei propuse, avand insa un numar insuficient de sali de clasa si laboratoare, precum si o dotare insuficienta care sa acopere cererea existenta si sa asigure o buna desfasurare a procesului de invatamant primar, gimnazial si liceal. Investitia este necesara pentru asigurarea de spatii suficiente desfasurarii procesului educational in conditii optime, avand in vedere existenta unei cereri excedentare posibilitatilor de scolarizare ale Liceului Waldorf.

Proiectul are in vedere si dotarea corpului de cladire nou construit cu toate materialele si echipamentele didactice necesare. Corpul nou de cladire va gazdui sali de clasa, laboratoare si ateliere, cabinete, o sala multifunctionala, sali afterschool, grupuri sanitare, vestiare, depozitari, camera centrala termica, holuri de circulatii si spatii de acces. Din punct de vedere volumetric, constructia va urma linii neregulate, iar in plan va urmari forma literei L si va tine cont de spiritul estetic al conceptului Waldorf. Cladirea va avea adaptari pentru nevoile persoanelor cu dizabilitati.
Proiectul este finantat din fonduri nerambursabile in cadrul POR 2014-2020, apelul “POR/317/10/1/Cresterea gradului de participare la nivelul educatiei timpurii si invatamantului obligatoriu, in special pentru copii cu risc crescut de parasire timpurie a sistemului/1/Cresterea gradului de participare la nivelul educatiei timpurii si invatamantului obligatoriu, in special pentru copii cu risc crescut de parasire timpurie a sistemului”. Procentul de 2% care revine drept contributie proprie a solicitantului pentru derularea proiectului va fi acoperit de Fundatia Rudolf Steiner. 

Valoarea totala a investitiei este de 20.810.179,81 lei fara TVA. Durata de realizare a investitiei este de 24 luni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006269 (s)