News Flash:

Doi timiseni au donat un imobil si terenul aferent, in valoare de peste jumatate de milion de lei, pentru victimele violentei domestice

10 August 2021
497 Vizualizari | 0 Comentarii
violenta domestica

Doi cetateni din Timis au donat Consiliului Judetean un imobil, impreuna cu terenul aferent, in valoare de 566.000 lei, echivalentul a 116.000 euro.

Dorinta acestora, transcrisa intr-un contract, este ca imobilul sa fie atribuit spre administrare Directiei Generale de Asistenta Sociala si protectia Copilului Timis si sa fie folosit in permanenta pentru desfasurarea de activitati de protectie, gazduire a mamelor cu copii minori, ingrijirea si consilierea acestor victime ale violentelor in familie, cat si pentru servicii sociale constand in crestere-ingrijire-educare copii, fara posibilitatea schimbarii destinatiei imobilului.

In cauza este vorba de un teren intravilan de 2.878 mp, cat si de o casa cu o suprafata construita desfasurata de 144 mp, in Iosifalau, comuna Topolovatu Mare.

„Apreciem enorm gestul celor doi timiseni, care au ales sa aduca o contributie considerabila comunitatii. Imobilul va fi folosit intocmai cu cerintele acestora, servind unor importante nevoi, de protejare a mamelor victime ale violentei in familie, cat si de ingrijire si educare a copiilor. Este o misiune grea, de care se ocupa colegii nostri de la DGASPC, munca acestora, cat si viata victimelor primind astfel un sprijin important”, a spus Alexandru Proteasa, vicepresedinte al CJ Timis

Donatorii au dorit sa ramana anonimi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008618 (s)