News Flash:

Doctorita din Lugoj acuzata de luare de mita ramane sub control judiciar

8 Noiembrie 2016
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramneantu Adriana Camelia
Doctorita Rimneantu Adriana Camelia de la Centrul de Expertiza Medicala Lugoj, acuzata de luare de mita in forma continuata, ramane sub control judiciar pe cautiune pentru urmatoarele 60 de zile, iar judecarea dosarului a fost amanata pentru data de 18 noiembrie, cu scopul administrarii de probe, printr-o decizie a Tribunalului Timis. 
''Se amana cauza pentru data de 18 noiembrie, in vederea administrarii probelor propuse. Tribunalul mentine masura controlului judiciar pe cautiune a inculpatei Rimneantu Adriana Camelia, urmand ca legalitatea si temeinicia masurii controlului judiciar pe cautiune sa fie verificate din nou, inainte de expirarea termenului de 60 de zile prevazut de lege, respectiv data de 2 ianuarie 2017. Respinge cererea de revocare a controlului judiciar pe cautiune formulata de inculpata, prin aparator ales, ca nefondata'', potrivit solutiei anuntata luni de Tribunalul Timis. 
Ea poate fi contestata in termen de 48 ore de la comunicare. 
Medicul de la Cabinetul de Expertiza Medicala a Capacitatii de Munca din Lugoj a fost trimis in judecata de procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Timis pentru luare de mita in forma continuata, in aceasta primavara. Conform rechizitoriului intocmit in cauza, ea este acuzata ca ''a comis un numar de 17 acte materiale de luare de mita, constand in aceea ca in cursul lunii decembrie 2015, in schimbul unor sume de bani sau bunuri pe care le primea de la pacienti, a eliberat sau prelungit decizii medicale de pensionare''. 
In luna ianuarie 2016, procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis au descins la Casa de Pensii din Lugoj, medicul fiind acuzat ca obisnuia sa ia mita pentru a rezolva dosare de pensionare. Anchetatorii spuneau ca medicul intocmea si completa dosare de pensie pe caz de invaliditate sau de boala unor oameni care nu indeplineau conditiile legale. 
In urma unor informatii, femeia a fost tinuta de anchetatori sub supraveghere timp de mai multe luni. 
La finele anului trecut, la Casa de Pensii din Lugoj au mai avut loc verificari, dupa ce unul dintre angajati ar fi acordat ilegal pensii mai multor persoane. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1352 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006211 (s)