News Flash:

Angajatii DSP Timis au donat sange pentru ucraineni de 8 martie

9 Martie 2022
300 Vizualizari | 0 Comentarii
donare

Angajatii Directiei de Sanatate Publica Timis au decis ca de 8 martie sa fie solidari cu ranitii din Ucraina si au donat sange pentru acestia.
 
 
„Intr-o zi in care este sarbatorita femeia, noi suntem mai mult decat sotii, mame, surori, prietene, care, intre un zambet si o emotie, ne-am indreptat gandul spre femeile pentru care aceasta zi este mai putin frumoasa. Astazi, o parte din colectivul Directiei de Sanatate Publica Timis a donat sange la Centrul de Transfuzie Sanguina din Timisoara, alaturandu-se astfel campaniei de donare de sange pentru militarii si cetatenii raniti in conflictul din Ucraina”, transmit reprezentantii DSP Timis in urma actiunii lor.

Acestia au donat si tichetele de masa obtinute si transmit ca mai multi oameni le-au urmat exemplul, pentru aceeasi cauza. In total au donat sange 20 de angajati ai DSP.

Va reamintim, peste 12.500 de romani au fost solidari si au donat sange pentru oamenii din Ucraina intr-o saptamana de la lansarea campaniei de ajutorare, pe 27 februarie.

Programul centrelor de transfuzie din tara a fost prelungit in acest context special, de la 7.30 pana la ora 17.30, de luni pana vineri. Lista completa a centrelor unde puteti dona, dar si adresele si numerele de telefon AICI.

In Timisoara, donarea de sange se face la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina, strada Martir Marius Ciopec 1. Este nevoie de donatori pentru a asigura necesarul de sange pentru judetul Timis, dar si pentru Ucraina. Va puteti programa online, fie prin BlooDoChallenge sau prin Donorium.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007216 (s)