News Flash:

Detaliul nestiut despre divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Impresara i-a recunoscut totul lui Codin Maticiuc

13 Ianuarie 2022
417 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan trece printr-un divort destul de complicat, dar asta nu inseamna ca nu ii merge bine pe plan profesional. Sexy impresara a fost mereu o femeie de succes, iar anul acesta i s-a confirmat din nou acest lucru.

In ultima vreme, Anamaria Prodan a fost prezenta in fata fanilor doar din cauza scandalului in care este implicata cu Laurentiu Reghemcampf. Cei doi au cam tulburat apele atunci cand au anuntat ca divorteaza si se pare ca acestea nu dau semne ca s-ar linisti prea curand. Anamaria Prodan a decis ca anul 2022 va fi anul schimbarilor si al provocarilor pentru ea, asa ca, deja, a inceput cu prima.

Impresara a mers la podcastul lui Codin Maticiuc care, imediat dupa ce a fost postat, a reusit sa starneaasca un intreg val de reactii. In materialul urcat pe Youtube, Anamaria Prodan a vorbit, pentru prima data despre divortul de sotul ei, mai sincer ca niciodata si a dat din casa detalii pe care nu le stia nimeni pana acum.

„Eu i-am spus pe fata, <<bai prietene eu de apar inca ca esti tatal copilului meu>>, n-a facut Iisus pentru omenire cate am facut eu. In acelasi timp in sunam si ii ziceam <<ca te duci in cap, ca esti cu apa la gura, iar daca ai intrat cu totul nu te mai scoate nimeni>>, dar cand nu te intereseaza...”, spunea Anamaria Prodan.

Tot la masa de discutii a lu Codin Maticiuc, impresara a vorbit si despre actuala iubita a lui Laurentiu Reghecampf, dar si despre cum se comporta acesta, acum, cu copii lui, iar declaratiile nu ii fac deloc cinste.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005765 (s)