News Flash:

Fostul prefect de Timis deschide lista PSD la Senat

30 Octombrie 2016
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
dogariu prefect
PSD Timis intra in campania electorala cu o echipa noua de candidati, lista fiind considerata de presedintele filialei, Sorin Grindeanu, drept una ''castigatoare'', pe care sunt prezenti atat tineri, cat si femei. 
''Venim cu o echipa tanara, in jurul varstei de 40 de ani si cu totii au buletin de Timis, pentru ca asa este normal. Este o lista castigatoare, nu avem 'vedete' care vin si pleaca'', a declarat vineri, pentru AGERPRES, Sorin Grindeanu. 
Potrivit acestuia, candidatii au experienta administrativa si politica, fiind o echipa care si-a desfasurat activitatea in PSD Timis foarte bine, de ani de zile. 
Lista de la Senat este deschisa de fostul prefect Eugen Dogariu, urmat de actualii deputati Adrian Diaconu si Dorel Covaci, precum si de Ramona Olteanu, fost consilier local al PSD Timisoara (2012-2016). 
Lista de la Camera Deputatilor il are pe primul loc pe Calin Dobra, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis (2012-2016) si actual consilier judetean, urmat de Alfred Simonis (consilier local), Adrian Pau (consilier judetean), medicul Bianca Gavrilita (directorul Spitalului de Psihiatrie Jebel), senatorul Matei Suciu, deputatul Petru Andea, Mihai Ritivoiu (consilier judetean), Romanita Jumanca (consilier judetean), Sorin Ionescu (consilier judetean si director al Colegiului National Banatean) si Luminita Tundrea (consilier local). 
Listele au fost validate de Biroul Electoral Judetean Timis. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006892 (s)