News Flash:

Taximetrist jefuit si amenintat cu pistolul

30 Octombrie 2016
937 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Un taximetrist a fost amenintat cu un pistol si un cutit de doi indivizi, iar mai apoi jefuit. Talharii l-au legat de maini, i-au luat cheile de la masina si s-au facut nevazuti.

Momente de groaza pentru un taximetrist din Timisoara sambata noaptea. Soferul a fost solicitat pentru o cursa de un tanar care i-a facut semn pe strada, in Piata Marasti. Se intampla la cateva minute dupa miezul noptii. I-a cerut sa-l duca in Giroc la o prietena. Pe drum, planurile insa s-au schimbat, iar clientul i-a spus taximetristului sa modifice traseul si sa mearga in zona noua de vile din vecinatatea strazii Mures.

Ajuns pe o strada neasfaltata, barbatul i-a cerut sa opreasca, iar din tufele aflate in apropiere a aparut un alt barbat, ce purta o cagula pe fata, care a deschis portiera brusc si a urcat in taximetru.

Cei doi au scos arme, unul dintre ei i-a pus cutitul la gat, iar celalalt un pistol la tampla si i-au cerut incasarile, i-au luat telefonul mobil si o tableta. L-au legat la maini si i-au acoperit gura cu o bucata de banda adeziva. I-au smuls statia din bord, i-au luat cheile de la masina si au fugit.

Desi, speriat, taximetristul a incercat sa-i urmareasca alergand in directia in care acestia o luasera, dar cei doi l-au observat si l-au amenintat cu moartea. Omul s-a lasat pagubas si s-a asezat pe marginea strazii. Dupa doar cateva clipe a trecut o masina, asa ca taximetristul i-a facut semn soferului sa opreasca si l-a rugat sa sune la 112.

A urmat o cautare de amploare pe strazile din cartier. Peste 100 de masini de taxi au impanzit strazile incercand sa dea de urma fugarilor. Dar in zadar.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006215 (s)