News Flash:

DELICIOS! Cum sa prepari cartofi cu usturoi la cuptor

11 Martie 2017
949 Vizualizari | 0 Comentarii
cartof cu usturoi
Reteta zilei: cartofi la cuptor cu usturoi
O garnitura perfecta sau chiar o cina relaxata in compania prietenilor.

Timp de preparare: mediu.

Numar de portii: 2-3.

Complexitate: usor.

Ingrediente

500 g cartofi
 

3-4 catei de usturoi

1-2 linguri cu pesmet

rozmarin

sare

piper

boia iute/ dulce

1-2 frunze de salvie

ulei de masline

Mod de preparare

1. Taie cartofii pe lungime, in felii potrivit de groase. Pune-i intr-o oala cu apa cu sare exact in momentul in care aceasta clocoteste. Lasa cartofii sa fiarba 10 minute, apoi scurge-i intr-o sita, scrie ecuisine.ro.

2. Intre timp, amesteca intr-un castron pesmetul cu o lingura cu rozmarin, uscat sau proaspat, boia iute sau dulce, un praf de sare, puțin piper proaspat macinat.

3. Stropeste cartofii cu ulei de masline, presara deasupra amestecul de mirodenii si amesteca usor. Pune cartofii pe o tava taptata cu hartie de copt, presara cateii de usturoi printre ei si da la cuptorul incins pana capata o culoare aurie.

4. Serveste cartofii la cuptor cu sos ketchup.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005948 (s)