News Flash:

Cum sa faci o femeie sa te doreasca. Iata cateva trucuri de care sa tii cont

9 Martie 2017
980 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra

Muzica de Barry White pe fundal, valurile marii, luna care straluceste in noapte si sampania care uda pasiunea nu mai sunt chiar metodele cele mai bune de a cuceri o femeie. Poti incerca ceva mult mai eficient.
Scrie-i pe e-mail cu multe cuvinte

Daca vrei sa cuceresti o femeie si incerci sa ii scrii ceva, nu folosi putine cuvinte. Majoritatea fac aceasta aceasta greseala si sunt perceputi drept plictisitori si fara imaginatie.

Nici nu trebuie sa exagerezi, ci sa scrii cateva propozitii corecte si frumoase. Daca vorbiti despre ce ati facut in oras noaptea precedenta, atunci incearca sa scrii mai mult decat "A fost frumos" sau "A fost OK". Daca vorbiti despre altceva, atunci imaginatia e libera sa compuna.

Trebuie sa o contrazici neaparat

Pentru o femeie frumoasa, un barbat ar face orice. Ar aproba tot ce spune ea, doar pentru a o cuceri, fara sa isi dea seama de aceasta greseala. Uneori, ele testeaza limita rabdarii si a generozitatii barbatilor care le curteaza. Certurile presupun si impacari frumoase, deci merita incercate din cand in cand, fara a intrece masura.

Citeste o carte

Femeile citesc mult si lor le place sa vorbeasca despre aceste carti, inclusiv cu barbatii pe care-i cunosc. Dar a vorbi cu o femeie despre o carte buna pe care ati citit-o amandoi este un act de seductie garantat. Pe langa faptul ca arati bine, o vei convinge ca esti si destept.

Arata-ti putere fizica

Femeilor le plac barbatii puternici. Un fizic atragator trebuie pus la treaba din cand in cand. Pentru a o impresiona, poti, de exemplu, sa inlocuiesti bidonul de apa de la dozator, acesta fiind destul de greu. Daca esti la birou, cu atat mai bine.

Toate te vor admira, caci pentru ele aceasta pare o sarcina demna doar de un Hercule. Nu te lauda pentru ce ai facut. Rezolva si intoarce-te la ceea ce faceai inainte de a fi intrerupt.

Daca ai alte ocazii in care sa iti arati puterea, nu ezita. O masina blocata in zapada trebuie impinsa, iar femeile au mereu nevoie de cate un erou.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004750 (s)