News Flash:

Delia, la un pas de moarte pe strazile din Bucuresti. Cine a fost salvarea artistei

26 Ianuarie 2022
473 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Inainte sa se aseza la casa ei, Delia a fost o persoana destul de libertina. Blondinei ii placea sa petreaca prin cluburile de fite alaturi de Codin Maticiuc si nu putine au fost serile care s-au incheiat cu scandal dupa parasirea petrecerii. timpul a trecut, cei doi s-au maturizat si s-au concentrat mai mult pe cariera, dar sunt unele aspecte care ii vor urmari mereu. 

Codin Maticiuc a fost cel care a dat din casa mai multe detalii despre viata privata a Deliei. Invitat la un podcast de-ale lui Speak, Maticiuc a povestit cum atat el, cat si Delia, au fost la un pas de moarte dupa ce au plecat dintr-un club de fite din Capitala. Codin este recunoscut pentru faptul ca umbla mereu cu bodyguarzi dupa el si, avand in vedere antecedentele, nu este deloc de mirare.

Maticiuc a povestit ca in urma cu ani buni, el si Delia plecau din club si erau insotiti de iubitul artistei de la acea vreme, Florin Moldoveanu. Cei trei ar fi pornit o altercatie in urma careia cel mai sifonat a iesit Codin. Aceasta a fost la un pas de moarte dupa ce rivalul sau a vrut sa-l injunghie de mai multe ori cu un cutit de dimensiunea unei sabii. Din fericire, atat el, cat si bodyguardul lui, Geo au scapat cu viata.

Florin Moldoveanu si Delia nu au incheiat relatia in cele mai bune conditii. Motivul separarii a fost infidelitatea Deliei. Se pare ca Florin a fost cel care a descoperit mesaje siropoase intre Delia si Razvan Munteanu, actualul ei sot. In urma acestor dovezi, Florin a decis sa plece cu tot cu masina de lux pe care i-o facuse cadou.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006079 (s)