News Flash:

Larisa Udila, facuta praf de catre fani din cauza ca este ”mai pufoasa”. ”E o prostie ce incercati sa faceti!”

12 Octombrie 2021
359 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Udila

Larisa Udila a fost una dintre concurentele preferate de public pe parcursul emisiunii ”Bravo, ai stil!”, iar asta i s-a datorat caracterului, dar si siluetei de invidiat. Tot datorita siluetei, Larisa a bifat de-a lungul timpului multe contracte de publicitate, iar capitalul ei de imagine s-a marit considerabil. Din pacate pentru proaspata mamica, kilogramele pe care le-a acumulat in timpul sarcinii nu s-au topit ca prin minune, iar fanii profita de fiecare ocazie pentru a o trage pe Larisa la raspundere ca este mai pufoasa cu 30 de kilograme. Larisa nu are prea multe de spus in apaare ei si a recunoscut ca nu s-a apucat inca de sport, mai ales ca de abia se obisnuieste cu viata de mamica.

Larisa Udila a deveni de cateva saptamani mamica full-time si se pare ca acest rol a cam luat-o prin surprindere. Nasterea nu a decurs deloc cum se astepta si, mai mult decat atat, se pare ca nici viata de mamica nu este asa cum si-o imagina ea sau cum a vazut-o pe Instagram. Acum, fosta concurenta ”Bravo, ai stil!” a inceput sa revina pe Instagram si tot acolo a inceput sa primeasca si primele critici din cauza ca nu a reusit sa redevina la silueta de dinainte de sarcina.

''Eu sunt total de acord cu faptul ca o femeie trebuie sa aiba grija de ea si sa tina cont de ce o avantajeaza atunci cand se imbraca, dar asa nu inseamna ca trebuie sa se acopere din cap pana in picioare. Cand ai cateva kg in plus se vad in orice porti. As putea sa ma editez si sa stau in anumite pozitii astfel incat voi sa nu vedeti aceste defecte, dar nu vreau asta. Sunt o tipa extrem de asumata si sincera, nu ma caracterizeaza perversitatea cu care sunteti obisnuiti aici. Nu vreau sa mai vad fete frustrate, fete care nu imbraca o rochie pentru ca le iese putina sunculita. Am avut 47 de kg, am avut 55 de kg, am avut 62 kg si acum am 72 ...Nu m-am simtit bine foarte slaba, nu ma simt bine nici acum la 72, dar la 62 ma simteam perfecta si credeti-ma ca tot imi iesea sunculita prin anumite rochii. Este o prostie ce incercati sa faceti!'', a scris vedeta pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007385 (s)