News Flash:

Ce avere au de impartit sotii Reghecampft dupa divort?

12 Octombrie 2021
387 Vizualizari | 0 Comentarii
Familia Reghecampf

Cine ar fi crezut ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul din showbiz-ul de la noi vor ajunge la cearta, cu atat mai mult la un divort. Primele semne au inceput cu cateva luni in urma, dar atunci Anamaria Prodan declara ca Reghe este barbatul ideal si cel mai bun sot.

Inevitabilul s-a produs in familia Reghecampf. Daca acum cateva luni divortul parea doar o speculatie, acum se pare ca lucrurile sunt din ce in ce mai serioase, iar cel care a facut primul pas a fost chiar Reghe. Aceasta a decis sa puna capat oficial relatiei cu Anamaria pentru ca situatia deja s-a complicat, iar iubita lui este insarcinata.

Divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampft este un divort atat la propriu, cat si la figurat. Intre cei doi nu mai exista cale de impacare, iar cel care a vrut sa puna capat mariajului a fost chiar Reghe. Aceasta a depus primul actele de divort, iar acum, urmatorul pas in ordine cronologica este partajul. Cei doi soti au reusit sa stranga de-a lungul timpului o avere impresionanta, iar acum nu le ramane decat sa isi imparta banii in mod egal, iar suma nu este deloc mica: 100 de milioane de euro.

”Am evoluat! E normal sa am mai multe bratari in fiecare an, ca muncesc. Eu si cand eram mica, aveam lant de aur, cand lumea nu stie ce e aia. Eu fac parte din aia din Forbes care nu isi doresc sa apara. Eu am bani, am avere. Iti dai seama ca stiu cati bani am, ca ii socotesc. Daca acum as renunta la meseria mea, as trai pentru inca 20 de vieti. Suntem acolo, undeva intre 50 si 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004988 (s)