News Flash:

Ema Uta si Alex Bodi, cel mai nou cuplu din showbiz. La scurt timp dupa ce s-au afisat impreuna, Alex a fost arestat

12 Octombrie 2021
380 Vizualizari | 0 Comentarii
Ema si Bodi

Fara foc nu iese fum, iar acum speculatiile fanilor s-a adeverit. Ema Uta si Alex Bodi formeaza cel mai nou cuplu din showbiz-ul de la noi si chiar daca au incercat sa se ascunda cat de mult au putut de ochii curiosilor, chiar cineva din anturajul lor i-a dat de gol. Din pacate, cei doi porumbei nu s-a putut bucura prea mult de relatia lor, iar asta din cauza ca Alex Bodi deja a fost arestat de catre oamenii legii.

Ema Uta este una dintre cele mai cunoscut makeup artiste de la noi, iar portofoliul ei cuprinde nume sonore precum Loredana Groza si Antonia. Ema este prietena cu cele mai cunoscute vedete de la noi, iar asta i-a garantat o ascensiune destul de rapida in showbiz-ul de la noi. Ema a reusit sa ridice un imperiu doar din banii incasati in urma cursurilor de makeup si tocmai pentru ca este o femeie independenta, aceasta se plimba peste tot prin lume. Ema a reusit sa ii atraga atentia lui Alex Bodi, fostul partener al Bianca Dragusanu si, daca la inceput blondina parea inabordabila si neinteresata de Bodi, acum cei doi sunt impreuna si isi traiesc pasional relatia.

Ema si Bodi au fost dati de gol chiar de catre partenera de viata a lui Mihai Costea, bunul prieten al lui Alex Bodi. In weekend, afaceristul a fost nas de botez pentru fetita lor, iar asa cum e si normal, ulterior au dat o mare petrecere in cinstea evenimentului. Desi nu s-a afisat deloc cu Ema Uta pe pagina sa de Instagram, iata ca Adelina Nica, partenera lui Mihai Costea, a publicat un clip video pe Instagram, iar la un moment in cadru apare si Alex Bodi, dar nu singur, ci cu Ema Uta cu care se saruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006020 (s)