News Flash:

Cum arata, de fapt, parul Loredanei Chivu si de ce l-a tinut ascuns pana acum? Dovada ca nu trebuie sa crezi niciodata in online

12 Octombrie 2021
459 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Chivu

Loredana Chivu a cam disparut din atentia reflectoarelor, dar s-a mutat in online, acolo unde incaseaza bani din reclamele platite si nu numai. Dansatoarea s-a facut remarcata datorita scandalului cu Leo de la Strehaia, dar si datorita lui Dan Capatos, cel care a luat-o atat pe ea, cat si pe Ana Mocanu sa le fie asistente tv la Un show pacatos. Cele doua au fost imediat indragite de catre public, asa ca Antena Stars s-a oferit sa le creeze propria emisiune, ”Asistentele”.

A trecut mult timp de cand Loredana Chivu facea ravagii la tv. Acum, blondina apare foarte des doar in spatiul online, acolo unde le recomanda fanilor produse pe care le-a incercat sau nu, diferite proceduri cosmetice si nu numai. Lori a intrat si ea in vizorul Oanei Zavoranu care nu a iertat-o niciodata si a taxat-o ori de cate ori a avut ocazia. Cei care o stiu pe Loredana de mult timp, stiu ca aceasta este o mare fana a interventiilor estetice si a oricarei imbunatatiri care sa o faca sa arate ca o adevarat papusa.

Recent, pe TikTok, hairstylistul preferat al vedetelor, Bassam a postat un videoclip in care le arata urmaritorilor o transformare radicala de coafura, iar modelul era chiar Loredana Chivu. Fanii se asteptau ca aceasta sa nu aiba cea mai impresionanta podoaba capilara, dar clar nu se asteptau ca aceasta sa nu aiba mai deloc par. Cei care au vazut videoclipul au reactionat imediat, iar sectiunea de comentarii s-a umplut imediat de replici rautacioase, dar si de sfaturi de a nu mai crede tot ce se vede in online. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004677 (s)