News Flash:

Carmen de la Salciua nu se mai ascunde. Cine este noul iubit al vedetei? ”Nu mi-as fi expus relatia daca... ”

12 Octombrie 2021
548 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen de la Salciua

Fara doar si poate, Carmen de la Salciua este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Aceasta a reusit de-a lungul timpul sa isi contruiasca un imperiu in jurul numelui sau si se pare ca fiecare efort a meritat din plin. Acum ca este fix acolo unde isi dorea din punct de vedere profesional, Carmen a decis sa mai acorde o sansa si iubirii si se pare ca si-a gasit deja sufletul pereche. 

Carmen de la Salciua este mai fericita ca niciodata si nu datorita succesului din cariera, ci datorita noului barbat din viata ei care ii face zilele mai frumoase. Dupa lungi suferinte in dragoste, se pare ca vedeta si-a intalnit sufletul pereche pe care, momentan, nu simte ca este potrivit sa il prezinte fanilor. Totusi, Carmen a vorbit putin despre cel care o face fericita si a spus ca simte o conexiune puternica cu el si ca asta a determinat-o sa isi faca publica relatia si sa se afiseze cu el pe Instagram.

”Acum bem cafeaua impreuna, nu pot sa spun chiar cu ce m-a impresionat de fata cu el (...) Suntem impreuna de o luna deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericita. Este o relatie serioasa. Nu mi-as fi expus relatia daca nu as fi fost convinsa ca este ceea ce ma face pe mine fericita. Eu nu o sa mai divortez niciodata, asa mi-am propus. Nu voi repeta greselile facute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lasat”, a declarat Carmen de la Salciua pentru fanatik.ro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007162 (s)