News Flash:

Cutremurator! Tatal unui tanar care si-a pierdut viata in teribilul accident din Braila a murit! Nu a suportat sa-si vada fiul in scriu

2 Noiembrie 2017
913 Vizualizari | 0 Comentarii
acc braila

La doar o zi Emilian a murit, intr-un accident rutier care a avut loc pe Bulevardul Dorobantilor din Braila, tatal sau in varsta de 70 de ani s-a stins si el din viata. Batranul n-a suportat sa-si vada copilul de doar 28 de ani in sicriu, iar din cauza durerii, inima i-a cedat.
Emilian Cotoi a murit duminica dimineata, in jurul orei 03:15, dupa ce masina in care se afla, condusa de un prieten care consumase alcool, a intrat pe contrasens, a lovit un autoturism parcat si apoi s-a rasturnat. E jale mare in familia tanarului! La doar o zi dupa tragedie, batranul sau tata a facut infarct, potrivit debraila.ro. Emilian, care mai are doi frati, nu a fost inca inmormantat. Trupul neinsufletit al tanarului a fost depus la Biserica „Sf. Dimitrie cel Nou” de pe Ramnicu-Sarat, vis-a-vis de TUG.

Emilian si-a filmat moartea

Cu putin timp inainte ca prietenul lui Emilian, Adrian, sa piarda controlul Skodei, tanarul a facut ce fac foarte multe persoane de varsta lui: a facut un live pe Facebook. Emilian a vrut sa le arate prietenilor plimbarea prin oras, de pe scaunul din dreapta. Ce e cutremurator, insa, este ca Emilia il intreaba pe prietenul sau unde se grabeste, deranjat ca Adrian merge cu o viteza atat de mare. Tanarul i-a spus ca o lase mai incet, insa prietenul sau i-a raspuns marind turatia motorului.

„Bosoi, las-o incet”, sunt ultimele cuvinte care se pot distinge pe inregistarea de 38 de secunde.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010670 (s)