News Flash:

Cum va fi vremea la sfarsitul acestei saptamani

2 Noiembrie 2017
883 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare 1

Vremea se va mentine rece, desi valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele din intervalul precedent. In regiunile vestice, nordice si centrale vor fi innorari si precipitatii slabe sub forma de ploaie, iar la munte, trecator, si ninsoare. In restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane, unde va spulbera zapada, dar temporar si la cote reduse si in estul tarii. In zonele joase de relief, mai ales noaptea, vor fi conditii de ceata.

Astazi, vremea va fi in continuare rece in majoritatea zonelor tarii, desi temperaturile vor creste usor. Cerul va fi temporar noros si doar izolat se va semnala ceata, in primele ore ale zilei. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificãri pe crestele montane.

Joi, vremea se va mai incalzi, insa, majoritatea valorilor termice se vor situa sub cele climatologice, specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros si, mai ales in orele diminetii, cu precadere in zonele joase de relief, pe arii restranse, va fi ceata.

Vineri, in regiunile extracarpatice vremea se va mentine inchisa, cu innorari persistente si local burnite, dar si ploi, izolat moderate cantitativ in cursul noptii. Vantul va sufla slab cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele muntilor.

Temperaturi in principalele orase:

Bucuresti 12 cer variabil

Craiova 14 cer variabil

Timisoara 14 cer variabil

Sibiu 12 cer variabil

Suceava 8 cer variabil

Galati 12 cer variabil

Constanta 13 soare

Cluj-Napoca 13 cer variabil

Bacau 12 cer variabil

Baia Mare 10 cer variabil

Iasi 14 cer variabil

Oradea 13 nori

Resita  10 cer variabil

Pitesti 13  cer variabil

Brasov 9 cer variabil

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004751 (s)