News Flash:

De ce se teme cel mai mult Nicole Cherry. Vedeta este speriata de cat de repede creste Anastasia

27 Iunie 2022
352 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole

Nicole Cherry este mamica cu norma intreaga. Artista este zi de zi alaturi de micuta ei si simte ca traieste cea mai intensa perioada a vietii ei. Ciresica este convinsa ca vor urma si etape mai grele, asa ca se pregateste moral inca de pe acum.


Una dintre cele mai mari dorinte ale lui Nicole Cherry a fost sa o aduca pe lume pe Anastasia. Artista a nascut la finalul anului trecut, iar de atunci si pana acum s-a bucurat din plin de micuta ei. Nicio zi nu seamana cu alta, iar asta nu ii permite lui Nicole sa experimenteze monotonia. Iubita lui Florin are parte si de ajutoare in cresterea Anastasiei, dar cel mai mult ii place ca ea sa fie responsabila cu totul.


Nicole se minuneaza zilnic de cat de repede poate sa creasca Anastasia. Vedeta deja se gandeste la viitorul fiicei sale si spune ca inca se antreneaza pentru a o pregati pe cea mica pentru fel de fel de situatii. 


„Asta e cea mai mare teama a mea, sa nu stiu sa fac fata, sa nu stiu sa gestionez situatia in momentul in care se intampla o situatie…  Eu vreau sa cred ca sigur genele ma vor ajuta in aceasta situatie si ca voi reusi sa fiu destul de prietena, destul de impunatoare in fata Anastasiei incat sa o fac sa inteleaga care sunt lucrurile bune si care sunt lucrurile rele.

 
Si sa stie sa faca diferenta intre ele. Un lucru pe care sigur il voi face e sa ii arat fiecare situatie rea, sa i-o expun, sa nu o feresc de situatiile rele, pentru ca un copil, daca este ferit de situatiile rele, nu o sa stie niciodata cum sa actioneze, se va speria de propriile sentimente”, a spus artista pentru cancan.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006099 (s)