News Flash:

De ce a refuzat Florin Dumitrescu sa plece in „America Express”. Juratul ar fi avut, totusi, cu cine sa faca echipa

8 Iunie 2022
573 Vizualizari | 0 Comentarii
Dumitrescu

Florin Dumitrescu este singurul jurat de la „Chefi la cutite” care a spus pas provocarii „America Express”. Sorin Bontea a venit acasa cu marele premiu, iar acum, Scarlatescu si iubita lui au plecat pe „Drumul Aurului” si spera sa ajunga cat mai departe in competitie. Totusi, Dumitrescu nu a fost la fel de incantat de ideea de a-si lua rucsacul in spate. 

Fanii lui Florin Dumitrescu stiu ca juratul este dependent de familie si de sotia lui. La filmarile de la „Chefi la cutite” nu trece pauza fara sa o sune pe aleasa inimii lui. Tocmai aceasta dependenta l-a facut pe jurat sa spuna „nu” aventurii de a pleca in „America Express”. Dumitrescu a recunoscut ca nu poate sta departe de cei dragi si ca aceasta competitie nu este deloc genul lui. Florin s-a multumit sa stea acasa si sa priveasca show-ul la televizor. Asa cum era de asteptat, echipa lui preferata este cea a lui Scarlatescu caruia i-a si urat succes si spera ca el sa fie cel care vine cu banii acasa.

„Mi s-a propus de foarte multe ori sa merg in Asia Express/America Express. Nu imi place sa fiu departe de familie atat de mult timp. Nu e pentru mine”, a raspuns juratul de la Chefi la cutite cu maxima sinceritate.

„M-am bucurat pentru el si i-am urat succes pentru ca e o experienta grea si are nevoie de succes. Sper ca se va descurca bine, foarte bine. Sa aduca banii acasa”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006423 (s)