News Flash:

Detaliul pe care multa lume l-a uitat despre Catalin Cazacu. Cum arata copilul pe care acesta il are si cum se intelege cu el

23 Februarie 2022
675 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Cazacu

Catalin Cazacu este cunoscut ca fiind acest crai si acest cuceritor care face ravagii in randul doamnelor si domnisoarelor. Inainte de a iubi asa intens si de a se combina cu Ramona Olaru, Catalin Cazacu a fost la un pas de a se aseza la casa lui. Sportivul a avut o relatie destul de serioasa din care a rezultat un copil, mai exact, un baiat.

In urma cu mai multi ani, Niko Delinescu a fost casatorita cu un alt barbat. La varsta de 25 de ani, interpreta de muzica populara a devenit vaduva.

La doar un an de la casatorie, sotul cantaretei s-a stins din viata. A trecut prin momente cumplite si credea ca nu o sa-si mai revina niciodata.

Ulterior, a reusit sa isi deschida sufletul in fata lui Catalin Cazacu, cu care are si un copil in momentul de fata. Relatia cu prezentatorul de televiziune nu a durat prea mult si cei doi au decis sa mearga pe drumuri diferite.

„Sotul meu a murit la mine in brate. Viata e ciudata. Unele lucruri se intampla asa. La un an de la nunta s-a intamplat asta. Aveam 25 de ani.

Am avut o relatie serioasa si frumoasa (n.r. despre relatia cu Catalin Cazacu). M-a cerut si de sotie, a fost frumos. In continuare este frumos, dar acum fiecare e pe drumul sau. Nu eram pregatita si am lasat lucrurile sa mearga de la sine. A aparut copilul si, dupa o asa nenorocire, nu am mai vrut sa ajung iar la altar.”, a marturisit fosta partenera a lui Catalin Cazacu, in emisiunea lui Catalin Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005078 (s)