News Flash:

Ce nota a luat Dan Negru la examenul de Bacalaureat. Fanii lui vor fi surprinsi sa afle asta

23 Februarie 2022
416 Vizualizari | 0 Comentarii
dan negru

Negru a plecat de la Antena 1 si, desi nimeni nu se astepta la asta, prezentatorul deja a batut palma cu cei de la Kanal D. Dan Negru deja are planuri si stie ce emisiune va pregati pentru emisiunea turceasca. Avand in vedere ca la Antena 1 nu s-a mai putut exprima liber, cu siguranta, aici, Negru va vrea sa dovedeasca ca este „Regele Audientelor” indiferent de televiziune.

Vedeta vrea sa ofere mai departe lectiile pe care le-a invatat in decenii de televiziune, declarand ca foarte putini studenti mai au pretentia de a fi direct prezentatori dupa facultatea de jurnalism.

„Am sansa sa predau la universitate ca profesor asociat si intalnesc studenti. Sa stii ca au rabdare! Intalnesc pusti admirabili, care au rabdare. Rabdarea inseamna inclusiv ca ei sunt in anul I, in anul II, III, IV…e o rabdare asta.”

Indragitul prezentator a urmatul cursurile Liceului Economic din Timisoara, si a luat 9,20 la examenul de Bacalaureat, nota despre care Dan Negru spune ca a fost cea mai mica din clasa. Ulterior, el s-a inscris la Facultatea de Drept si la Facultatea de Jurnalism, obtinand diploma de licenta doar la cea de-a doua.

Cu un liceu economic la baza, viitorului prezentator TV i-a fost totusi dificil sa se descurce cu cifrele. Inainte de a intra in televiziune, primul sau loc de munca a fost la Spitalul „Victor Babes” din Timisoara, acolo unde a ocupat un post de contabil, timp de cateva luni. Insa, a tinut sa precizeze in numeroase randuri ca nu ii placea deloc sa faca asta.

„La inceputurile mele am lucrat la Spitalul „Victor Babes” si faceam contabilitate. Am lucrat doar cateva luni. Terminasem un liceu economic si eram trimisi spre contabilitate. Dar eram praf, praf! Nu ma pricepeam la nimic.”, a declarat Dan Negru, la o emisiune, informeaza stiridinlume.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1355 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005010 (s)