News Flash:

Ce cadou si-a facut Lidia Buble de ziua ei. Artista s-a dezbracat si le-a aratat totul fanilor

9 Iunie 2022
464 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia

Fiecare tatuaj spune o poveste in sine si, in timp ce unii oameni aleg sa isi faca tatuaje statement, sa isi deseneze simboluri ample sau sa isi scrie mesaje puternice pe piele, altii aleg simboluri minimaliste, usor de ascuns sau de transformat in altceva, in caz ca se plictisesc de ele.

Lidia Buble si-a facut cateva tatuaje in ultimii ani, iar pe unele dintre ele a ales sa le arate pe Instagram. Cateva sunt vizibile atunci cand merge la plaja, dar Bubbly a recunoscut, la un moment dat, ca are un tatuaj intr-o zona pe care nu poate sa o arate. 

Lidia are si un tatuaj care a ridicat multe semne de intrebare si multa lume a vrut sa afle ce semnificatie are. Este vorba despre data ”9.11”, pe care artista si-a tatuat-o pe coaste. Iubitul ei, Harlys Becerra, i-a comentat pe Instagram dand de inteles ca el stie la ce se refera tatuajul, ba mai mult, ca are legatura cu el. Ce alte simboluri mai are Lidia desenate pe piele?

Semiluna de pe umar. Si-a facut-o in perioada in care a lansat piesa ”La Luna”. 
Are ”Joy” scris pe coaste.
Paharul de marguerita a fost adaugat recent la colectia ei de tatuaje.
”9.11” este un tatuaj misterios si multa lume s-a intrebat ce semnificatie are data respectiva.


‘’Astazi am venit sa imi fac o surpriza de ziua mea si am venit sa imi fac niste tatuaje. Sa nu speriati, ca nu sunt mari, sunt micute. Toate au cate o poveste tare faina’’, a spus Lidia Buble pe Instastory.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007232 (s)