News Flash:

Cum va fi vremea vineri in intreaga tara

29 Iunie 2018
698 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea rece

Prognoza meteo pentru vineri, 29 iunie, anunta o vreme cu furtunicu fulgere si cantitati mari de apa. 

Vineri vremea se va ameliora usor ca aspect mai ales in zonele extracarpatice, unele averse slabe de ploaie urmand sa mai cada local doar in interiorul arcului carpatic. Vantul va sufla moderat in nord-vest si in sud-vest si mai mult slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 22 si 27 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, 26-31 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in estul Luncii Dunarii) si 23-28 de grade in Moldova. 

Vremea 29 iunie in Bucuresti
La Bucuresti, vremea se anunta ploioasa. Sunt prognozate furtuni cu fulgere si temperaturi maxime de  25°C. Va ploua atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Vantul sufla moderat, pe directia NNE, cantitatea de apa acumulata pe parcursul zilei va fi de 3 l/m², iar pe timpul noptii de  1 l/. Temepartura minima in Bucuresti va scadea pana la  17°C pe timpul noptii. Daca va intrebati cand vom scapa de ploi, ei bine, ANM nu are vesti prea bune in acest sens. Ploile vor continua pana duminica. 

Prognoza meteo pentru 29 iunie la munte
Si la munte continua furtunile cu fulgere, dar si temperaturile mai cresc. Maxima zilei va fi de 21°C, iar minima noptii de 14°C. Vantul va sufla moderat, cantitatea de precipitatii acumulata pe timp de zi va fi de 6 l/m². Noapte sunt posibile tunete, vantul va fi variabil, iar cantitatea de precipitatii acumulata va fi de 1 l/m. Va continua sa plua si in weekend, vremea urmand sa se potoleasca abia de saptamana viitoare. 


vineri vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006582 (s)