News Flash:

Basescu, ironii la adresa liderului PNL pentru esecul motiunii: Sica Mandolina ai fost la 66 de voturi sa devii prim-ministru

28 Iunie 2018
934 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat

Fostul presedinte Traian Basescu l-a ironizat pe liderul PNL, Ludovic Orban, intr-o postare pe Facebook, dupa ce motiunea de cenzura a picat, miercuri in Parlament, spunand ca lui "Sica Mandolina" i-au lipsit 66 de voturi ca sa demita Guvernul Dancila.


"Sica Mandolina la “un pas” sa devina prim-ministru ! Dupa sapte zile in care de trei ori pe zi ne explica pe toate televiziunile faptul ca are negocieri sofisticate cu UDMR, ALDE, fractiuni din PSD, minoritati sau cu smenarul politic Victor Ponta, astazi am vazut rezultatul. Ne-au lipsit nu mai putin de 66 voturi ca sa treaca motiunea. Le-am dat pesedistilor ocazia ideala sa-si clameze legitimitatea exact cand erau in colt dupa esecul revolutiei fiscale si condamnarea lui Dragnea care ii facea sa se sfasie din interior. Sica, tu pricepi cata dezamagire am produs oamenilor care ies zilnic in strada in toata tara, electoratului nostru care a crezut ca tu chiar poti negocia ceva cu partidele parlamentare? Sica, decat sa te mai dai presedinte al partidului bratienilor, mai bine iti cauti un loc de munca. Salutare Sica. Ai fost la 66 voturi sa devii prim – ministru", a scris presedintele de onoare al PMP, senatorul Traian Basescu pe pagina de Facebook.
Motiunea de cenzura prin care partidele Opozitiei cereau demiterea Guvernului Dancila a picat, miercuri, la votul plenului reunit al Camerei Deputatilor Potrivit anuntului oficial facut in Parlament, au fost prezenti 332 de alesi si au fos exprimate 170 de voturi, dintre care 166 de voturi "pentru" si patru voturi "impotriva". Minimul necesar pentru a trece motiunea in Legislativ era de 233 voturi "pentru".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006569 (s)