News Flash:

Psiholog – Iata de ce femeile bune sunt mereu subestimate...

28 Iunie 2018
796 Vizualizari | 0 Comentarii
psio

Daca femeia este buna – nu inseamna ca este proasta sau naiva. Ea vede ceea ce vad si ceilalti. Stie cine se preface si cine este adevarat.

Stie cine are grija si cine pretinde ca ii pasa. Ea stie cine apreciaza bunatatea ei. Intelege totul, dar va ramane fidela sie. Este mai presus de opinia celorlalti si ramane buna, deoarece asta e firea ei si nu va permite nimanui sa o schimbe.

Femeia buna nu gaseste iubirea usor, deoarece cauta o relatie reala. Ea este in cautarea celui mai bun prieten, celui, in care sa poata avea incredere.

Il cauta pe cel care o va accepta asa cum este si ii va permite sa-si arate iubirea asa cum doreste. Ea nu joaca jocuri si nu stie cum sa manipuleze barbatii.

Femeia buna nu este slaba de caracter, insa stie sa ierte. Crede in a doua sansa. Vede in oameni doar binele si considera ca toata lumea merita iertare. Toti se schimba. Toti fac greseli si invata din ele. Fiecare poate incepe viata din nou. Femeia buna are o inima mare si intotdeauna asculta ce ii spune ea.

Femeia buna nu crede in reguli, ea crede in umanitate. Ea nu are nevoie de cel care ii va spune cum ar trebui sa fie, pentru ca se iubeste pentru ceea ce este. Ea isi vede bunatatea ca pe o binecuvantare, nu ca pe un blestem.

Ea stie ca bunatatea ei nu intotdeauna actioneaza in favoarea ei, dar intelege ca, in cele din urma, o va conduce acolo unde e locul ei si-i va aduce in viata oamenii potriviti.
Femeii bune nu-i pasa ce cred altii despre ea. Stie ca intotdeauna va fi inteleasa sau apreciata gresit, dar va fi mereu cu un pas inaintea altora.

Intotdeauna va fi legata de ceva mai profund, mai spiritual. Ea crede in Dumnezeu, in Univers si vede pozitivitatea in orice problema.

Vede frumusetea durerii si va gasi intotdeauna o cale de a fi buna, chiar si atunci cand isi doreste cel mai putin acest lucru.

Ea alege bunatatea, chiar daca nu i se raspunde la fel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007208 (s)