News Flash:

INCREDIBIL! Eleva olimpica, notata initial cu 3,40, a primit nota 9 dupa recorectare

28 Iunie 2018
882 Vizualizari | 0 Comentarii
img

Va dati seama ce soc a avut o elevaolimpica, atunci cand a aflat ca nota primita la proba de Limba si literatura romana de la Evaluarea Nationala era 3.40!. Mai ales ca se astepta, dupa verificarea cu baremul, la o nota mare... Adriana Mihaela Sgurescu, absolventa a Scolii Gimnaziale din Albeni, judetul Gorj, a participat la Olimpiada Nationala ”Universul Cunoasterii prin lectura“, si totusi, pe listele notelor obtinute la Evaluarea Nationala, la Limba si literatura romana, lucrarea sa primise 3.40.

Nu, nu fusese corectata de femeia de serviciu, ci fusese corectata de un profesor evaluator din judetul vecin, Hunedoara, iar eroarea se produsese in momentul completarii borderoului.

”Cand s-au afisat rezultatele, fata fiind olimpica, eleva de 10 la Albeni, am sunat si s-a verificat pe lucrare, in baza de date. S-a transcris gresit din borderou o alta nota. S-au uitat la alt numar de lucrare si au pus nota altei lucrari. Nu ai cum sa gresesti cu atat. Nu este normal ca un copil sa treaca printr-un asemenea stres”, a declarat Georgeta Popescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Gorj. Ea a ma spusi ca profesorul care a gresit nu va mai avea dreptul sa corecteze lucrari timp de 5 ani si risca chiar diminuarea salariului. 


eleva olimpica evaluarea nationala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005724 (s)