News Flash:

O adolescenta de 13 ani a incercat sa iasa din tara prin Vama Nadlac prezentand buletinul verisoarei sale. Oamenii legii au avut parte de o surpriza cand au verificat microbuzul

28 Iunie 2018
758 Vizualizari | 0 Comentarii
vama nadlac

O fata de 13 ani a fost prinsa de politistii de frontiera aradeni cand incerca sa iasa din tara, intr-un microbuz, prezentand buletinul verisoarei sale, in varsta de 20 de ani. Verisoara, la randul ei, a fost prinsa ascunsa dupa bancheta din spate a microbuzului, incercand sa evite controlul.
La Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac I - Nagylak s-a prezentat miercuri, pentru a iesi din tara, cetateanul roman Gigel T., in varsta de 52 ani, care conducea un microbuz inmatriculat in Romania, care circula pe ruta Romania-Franta si in care se aflau opt pasageri.

Politistii de frontiera au constatat ca o fata a prezentat o carte de identitate romaneasca pe numele L.C., in varsta de 20 ani, in care existau diferente de fizionomie intre ea si fotografie. In acelasi timp, in urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, politistii de frontiera au descoperit ascunsa, dupa bancheta din spate, o femeie care incerca sa evite efectuarea formalitatilor de frontiera.

In urma cercetarilor, politistii de frontiera au stabilit ca persoana depistata ascunsa este de fapt cetateanul roman L.C., in varsta de 20 ani, cu domiciliul pe raza judetului Teleorman, posesoarea documentului de identitate prezentat de fata.
De asemenea, s-a stabilit ca fata care s-a legitimat cu documentul de identitate respectiv este de fapt o minora, in varsta de 13 ani.

Din declaratiile persoanelor si in urma verificarilor efectuate, a rezultat ca minora este verisoara persoanei depistate ascunsa si nepoata soferului. Acestia intentionau sa o duca cu ei in Franta si au recurs la aceasta metoda deoarece fata nu avea document de calatorie si nici acordul notarial din partea parintilor.

Persoanele implicate in acest caz sunt cercetate pentru fals privind identitatea si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005877 (s)