News Flash:

Cum si-a primit Elena Udrea sentinta. Fosta politiciana a primit 6 ani de inchisoare

11 Aprilie 2022
518 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea

Procesul Elenei Udrea, care a avut loc la Tribunalul din Blagoevgrad, trebuia sa inceapa la ora 14:00, dar a fost amanat cu o ora, pentru ca nu ajunsese la timp translatorul in limba romana. Intre timp, purtatorul de cuvant al Tribunalului le-a spus jurnalistilor ca translatorul ar putea intarzia mai mult „pentru ca vine cu autobuzul de la Sofia', scrie libertatea.ro.

Cand a fost adusa la tribunal, Elena Udrea era imbracata cu acelasi pulover ca si cu o zi inainte, insa isi schimbase tricoul Gucci de 350 de euro cu unul negru, marca Louis Vuitton. De asemenea, fosta politiciana era de aceasta data nemachiata.

Sala in care a fost judecata Elena Udrea e complet diferita fata de instantele din Romania. Blondina nu a stat intr-o boxa special amenajata pentru arestati, ci direct in fata instantei, mai exact in centrul salii, in fata unui pupitru cu microfon de la care putea sa vorbeasca. Iubita lui Adrian Alexandrov a fost flancata in permanenta de cei care-i asigurau paza.

Pocesul Elenei Udrea trebuia sa fie in sedinta publica, acceptandu-se prezenta presei in sala, insa fosta politiciana a cerut expres sa fie judecata cu usile inchise, lucru pe care instanta din Bulgaria i l-a respectat. Intreg procesul a durat trei ore. La final, judecatoarea Margarita Coteva a decis ca blondina ramane in detentie, in asteptarea deciziei privind punerea in executare a mandatului european de arestare, informeaza viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006608 (s)