News Flash:

Cum se descurca Razvan Fodor, singur acasa, dupa ce Irina a plecat in „America Express”

17 Iunie 2022
361 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan

Razvan Fodor isi sustine sotia in orice ar face. Actorul isi doreste ca Irina sa bifeze cat mai multe reusite in viata profesionala, chiar daca pentru asta este sacrificat planul personal. Lui Razvan nu ii este deloc usor acasa, fara sotia lui, dar se pare ca face fata cu brio.

Razvan Fodor experimenteaza pentru a doua oara statutul de tatic responsabil 100%. Irina a plecat sa filmeze pentru „America Express” si mai are de stat cel putin o luna departe de casa. Celor doi nu le este deloc usor, dar sunt constienti ca meseriile pe care le au presupun si plecari de acasa si tot felul de provocari. Razvan pozeaza in barbatul puternic pentru a nu-i da motive de ingrijorare Irinei, dar, in adancul sufletului, actorului ii este dor zilnic de sotia lui. Desi nu vrea sa para vulnerbabil, Razvan a vorbit pentru prima data despre ceea ce inseamna mai bine de doua luni fara sotia lui.

„Sunt singur de aproape o luna, de cand a plecat Irina, am mai zis-o si anul trecut, ma rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul asta m-am hotarat sa nu ma mai vait, dar (n.r. – aplauze) asta este pentru neveste. E greu, copil, spalat, mancat, calcat, noroc ca eu nu ma calc, cumparaturi, facturi, e greu, caine, sa le dea Dumnezeu sanatate, sa fie sanatoase sa aiba grija de noi, astia agarici. Ma rog, eu sunt agarici, voi poate sunteti tari de tot si puteti sa faceti. Mie mi-e greu, ce sa zic”, a fost mesajul transmis de vedeta pe Instagram.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005182 (s)