News Flash:

Alina Puscas, dezamagita de vacanta din Ibiza. „Exact ca in Mamaia. Nu m-a dat pe spate”

16 Iunie 2022
397 Vizualizari | 0 Comentarii
alina puscas 1

Alina Puscas a terminat filmarile la „Te cunosc de undeva” si, dupa o perioada intensa, a decis sa se relaxeze departe de casa. Iubitul ei a suprins-o cu o vacanta in Ibiza, dar se pare ca vedeta nu a fost surprinsa.

Alina Puscas este plecata in vacanta, dar nu a uitat nici de fanii ei. Printre picaturi, vedeta continua sa discute si cu fanii ei. Alina Puscas nu s-a ferit sa fie sincera cu cei care o urmaresc si le-a dat o recomandare sincera despre Ibiza. Spre uimirea tuturor, prezentatoarea nu a fost deloc impresionata de ceea ce a gasit acolo. Ba mai mult, aceasta sustine ca nu e mare diferenta intre Mamaia si Ibiza.

"Salutari din Ibiza. (...) E dragut, ce sa zic, inca sunt la prima zi de sedere aici. Ideea e ca mie imi place oriunde vad un palmier, plaja si soare. (...) Trebuie sa recunosc ca plaja pe care am fost noi recent, ra o plaja foarte murdara, nu ma asteptam absolut deloc. Erau numai mucuri de tigara, pahare, sticle de plastic, iar apa la fel, foarte murdara, culoarea exact ca in Mamaia. Nu m-a dat pe spate. Sper ca azi sa gasim o plaja mult mai draguta, sper eu, cu apa aia de smarald.", a povestit Alina Puscas.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006206 (s)