News Flash:

Ce conditii trebuie sa ofere astazi un azil de batrani in Romania: vezi unde exista toate beneficiile

16 Iunie 2022
572 Vizualizari | 0 Comentarii
camin de batrani

Un azil de batrani in 2022 trebuie sa fie asociat cu un centru de relaxare, si nu cu „o inchisoare” sau „un spital”. Conditiile in astfel de centre de ingrijire s-au modernizat, iar aria de servicii s-a diversificat.

Apartinatorii pot avea incredere in echipele de specialisti care se ocupa de la A la Z de ingrijirea batranilor, nu doar fizica, ci si mentala. Din pacate, desi nu toate centrele din Romania se pot lauda cu o asemenea prezentare, exista si locuri unde calitatea serviciilor nu poate fi pusa sub semnul intrebarii. Iata care sunt beneficiile la care trebuie sa te astepti in 2022 de la un camin de batrani ultra-modern localizat in Romania.

1.    Camere spatioase, dotate cu TV, care asigura intimitatea rezidentilor

Camerele din centrele de ingrijire a varstnicilor au devenit din ce in ce mai modernizate si mai dotate. Intr-un azil modern, deminitatea varstnicilor este protejata si se depun toate eforturile pentru a imbunatati stilul de viata al rezidentilor. Dormitoarele sunt mobilate cu doua, trei, patru sau cinci paturi, in functie de preferinte, si au un design placut, care confera sentimentul de „acasa”. Fiecare incapere este prevazuta cu TV LCD, iar livingurile sunt dotate cu fotolii, canapele si biblioteci. Pentru siguranta varstnicilor, sunt montate camere video, dar nu intr-un mod ostentativ, care sa le creeze anxietate si frustrare. Mai mult, in fiecare camera exista un buton special, pentru a chema de urgenta infirmiera sau asistenta medicala.

2.    Mancare gustoasa si diversificata, preparata din ingrediente proaspete

Mancarea de spital nu isi mai gaseste locul intr-un camin de batrani in anul 2022. In centrele de ingrijire ultra-moderne, se pune foarte mult accent pe alimentatia sanatoasa, variata si extrem de gustoasa. Meniurile se creeaza in acord cu medicii nutritionisti, iar alimentatia se bazeaza pe 3 mese zilnice si doua gustari, care se servesc in spatii special amenajate asemenea restaurantelor. Rezidentii care intampina dificultati de mobilitate sunt serviti la pat de catre infirmiere, iar toti ceilalti iau masa in restaurantul caminului, fiind un context si pentru socializare. Astfel, varstnicii simt ca sunt apreciati, respectati, si in niciun fel integritatea lor nu este afectata. Caminele moderne se focuseaza pe confortul rezidentilor.

3.    Activitati variate de petrecere a timpului liber si de socializare

Pentru varstnici, timpul se scurge diferit decat pentru adultii ocupati cu serviciul si responsabilitatile de familie. Centrele moderne de ingrijire se asigura ca este un timp de calitate, organizand evenimente si activitati de socializare sau divertisment spre bucuria batranilor. De exemplu, intr-un astfel de azil se va juca remi, carti, table sau sah si vor exista petreceri pentru zilele de nastere ale rezidentilor. In plus, sunt sarbatorite evenimente ca Anul Nou, Craciunul, Pastele si se organizeaza deplasari la biserica. Nevoile varstnicilor sunt respectate si se incurajeaza contextele de socializare si interactiune, prin care se leaga prietenii durabile. Intr-un astfel de azil, procesul de acomodare este unul rapid, datorita acestor lucruri.

Batranetifericite.ro, un exemplu de azil de batrani in Romania: ofera toate conditiile

Batranetifericite.ro este mai mult decat un simplu azil de batrani pret bun din Romania. Asa cum ii spune si numele, este locul in care batranetea se celebreaza si devine un motiv de bucurie. In acest centru de ingrijire, varstnicii au parte de cele mai bune conditii: mancare extrem de gustoase, conditii foarte bune de cazare, activitati de petrecere a timpului liber extrem de variate, respect, profesionalism, incredere si siguranta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007069 (s)