News Flash:

Adelina Pestritu a inchis gura celor care rad ca nu stie sa pronunte in limba franceza. „La Chanel ma descurc singura”

17 Iunie 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
Adelina

In ultima perioada, pe internet circula un filmulet in care Adelina Pestritu demonstreaza ca nu este deloc prietena cu limba franceza. Asa cum era de asteptat, internautii s-au activat deja si au inceput sa o puna la zid pe influencera pentru exemplul prost pe care il da.

Adelina Pestritu a cam gafat-o. Vedeta a postat un filmulet in care le prezenta fanilor rutina ei de ingrijire a tenului atunci cand este plecata in vacanta. Toate bune si frumoase, doar ca unele branduri i-au cam dat batai de cap. Pronuntia ei este foarte dificitara in limba franceza si, desi este posibil sa fi foat o simpla greseala, fanii au taxat-o imediat. Adelina nu a tacut si a simtit nevoia sa-i puna la punct pe cei care cred ca stiu totul.

„Dupa ultimele demonstratii de poliglotie, revin cu vesti noi! ? Caut profesor de franceza care sa ma ajute sa pot citi corect in limba franceza macar denumirile produselor pe care le mananc sau cu care ma dau pe piele. La Chanel ma descurc singura! ?? P.S. Multumesc tuturor celor care au ras de mine! Bine mi-ati facut! ?Sa stiti ca am ras si eu cand am vazut postarile voastre! Si cum zice un proverb destept: greseala recunoscuta este pe jumatate iertata!”, a fost mesajul transmis de vedeta.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004767 (s)