News Flash:

Bianca Dragusanu nu poate spune ”stop” interventiilor estetice. Pe ce a mai aruncat banii de data asta

17 Iunie 2022
430 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca

Bianca Dragusanu nu se uita deloc la bani atunci cand vine vorba de satisfacerea mofturilor. Baba sufera la frumusete, asa ca Bia a decis ca mereu este loc de mai bine. Blondina si-a anuntat fanii de pe Instagram ca are de gand sa isi mai faca o interventie estetica si s-a tinut de cuvant.

Bianca deja s-a obisnuit sa strabata tara-n lung si-n lat dupa cei mai buni medici esteticieni. Diva a gasit, de data asta, pe cineva la Cluj care sa indeplineasca toate cerintele ei. Vedeta a avut mai multe operatii pe lista, asa ca a zis sa impuste mai multi iepuri dintr-o lovitura. Zis si facut! Imediat dupa ce a ajuns la Cluj, viitoarea mamica a inceput sa le povesteasca fanilor ca are de gand sa isi puna iarasi acid in buze.

"Am venit sa reinjectez buzele fiindca imi doresc sa am o forma cat mai voluminoasa, mai ales buza de jos. Trebuie sa imi fac programare si la baby botox pentru ca vine vara si nu vreau sa am riduri. (...) Imi doresc mult sa imi fac si pometii, vreau sa fie mai evidenti. De asemenea, vreau sa imi fac si mandibula, sa o accentuez, fiindca este posibil dupa pometi. ", a spus Bianca Dragusanu pe contul ei personal de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005243 (s)