News Flash:

Culita Sterp si-a cerut in casatorie iubita. Totul s-a petrecut intr-un cadru de vis

16 Iunie 2022
498 Vizualizari | 0 Comentarii
Culita

Culita Sterp si-a luat inima-n dinti si a facut pasul cel mare. Manelistul si-a cerut iubita in casatorie si a gandit totul pana in cel mai mic detaliu. Artista a strabatut mii de kilometri pana la peisajul unde a adresat marea intrebare.

Culita si Diana se cunosc de mai bine de 14 ani, inca din perioada liceului. Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste si, dupa ce a venit si copilul pe lume, Culita a decis sa renunte la concubinaj. Artistul si-a luat iubita si a dus-o intr-o mica escapada in Turcia. Ceea ce a avea sa fie o vacanta, s-a transformat in cea mai importanta zi pentru cei doi. Intr-un peisaj de vis, Culita a cerut-o de sotie pe aleasa inimii lui, iar raspunsul nu avea cum sa fie altul decat unul pozitiv. Cei doi au facut pasul cel important in acelasi loc in care anul trecut si Anda Adam i-a spus da iubitului ei. 

”A spus DA, frumoasa mea! ???? O sa vedeti momentul in primul nostru videoclip impreuna care are cea mai frumoasa melodie de dragoste intitulata facuta special pentru ea si pentru momentul asta, intitulata “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emotii ne-au incercat pe amandoi, Doamne”, a spus Culita Sterp pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1375 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006658 (s)