News Flash:

Cum sa te machiezi in noaptea de Halloween

30 Octombrie 2013
1737 Vizualizari | 0 Comentarii

Dacă vreţi să fiţi înfricoşător de frumoase în noaptea de Halloween, trebuie să învăţaţi cateva trucuri pentru un machiaj de groază. Puteţi fi vrăjitoare, fantome, monştri sau vampiri! Totul ţine de imaginaţie.Pentru o apariţie memorabilă de Halloween, găsiţi mai întai costumul potrivit. De la personajele fantastice, la vrăjitoare, mumii sau vampiri.

„Se spune că în această zi de 31 aşa credeau celţii este ziua în care graniţa dintre lumea reală şi cea de dincolo slăbeşte şi permite spiritelor rele să intre în luma noastră şi atunci ca să le speriem obişnuim să îmbrăcăm aceste costume”, a explicat Florina Mărcuţă, profesorul unei şcoli de machiaj.

Costumul nu este totul. Abia un machiaj spectaculos va da un plus de originalitate.

Pentru un aspect palid, folosiţi un fond de ten deschis la culoare. Pentru ochi, jucaţi-va cu nuanţele tari şi întunecate. Negrul este vedeta machiajului.

Pentru buze de vrăjitoare, folosiţi rujuri în nuanţe bordo închis sau portocaliu. Chiar dacă personajul pe care îl veţi interpreta este unul negativ, asta nu exclude senzualitatea si feminitatea.

Aceleaşi reguli se aplică şi în cazul domnilor. Pentru un vampir veritabil, nu uitaţi dinţii falşi şi vopseaua pentru efecte speciale.

Deghizarea nu este completă fără unghiile lungi pictate. Manichiura cu motive înfricoşătoare desavarseste deghizarea.


halloween deghizarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006983 (s)