News Flash:

Mai multe proiectile din timpul razboiului au fost distruse de pirotehnistii ISU, la Hunedoara

30 Octombrie 2013
1317 Vizualizari | 0 Comentarii

Mai multe proiectile, rămase neexplodate din timpul ultimului război mondial, au fost distruse, marţi, de pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, muniţia fiind adunată în cele 20 de misiuni de asanare pe care specialiştii ISU le-au desfăşurat anul acesta, în diferite zone ale judeţului.

'De la începutul anului 2013 pană în prezent, echipa pirotehnică a participat la peste 20 misiuni de asanare a muniţiei rămase neexplodată, reuşind să colecteze diverse cantităţi de grenade defensive, proiectile perforante şi proiectile explozive, de diferite calibre, precum şi lovituri pentru aruncătoare de diferite calibre', a declarat purtătorul de cuvant al ISU Hunedoara, căpitan Bogdan Dănăiaţă.

Operaţiunea de distrugere a muniţiei s-a încheiat fără incidente, ca de altfel şi celelalte misiuni desfăşurate, pe parcursul lui 2013, de pirotehniştii ISU Hunedoara.

In acest an, echipa de pirotehnişti a ISU Hunedoara a mai detonat trei mine antitanc, în zona localităţii Bretea Romană. Minele au fost distruse chiar pe locul unde au fost descoperite, deoarece erau periculoase. AGERPRES


hunedoara isu hunedoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004694 (s)