News Flash:

Bianca Dragusanu-Slav, pusa la zid

30 Octombrie 2013
1404 Vizualizari | 0 Comentarii

Bianca Slav nu a luat în calcul faptul că presa poate consulta specialiștii în legătură cu presupusul avort pe care l-a făcut în urmă cu cateva zile.Un ginecolog, consultat de ziarulring.ro, a declarat că sarcina se vede la analize şi că nici un chirurg nu ar acceptat să opereze o femeie gravidă.

De-a lungul timpului Bianca Drăgușanu a fabricat atat de multe materiale pentru presă încat, acum, orice informație care vine de la ea sau despre ea, este pusă la îndoială. Credibilitatea faptelor soției lui Victor Slav este firavă, iar "bomba" anului, anunțată și discutată în toată media, se dezumflă pe zi ce trece.

Avortul pe care Bianca Drăgușanu l-ar fi făcut și susținut de o șisă medicală, în a cincea săptamănă de sarcină,sambătă chiar de Sf. Dumitru, poate fi un alt tertip al roșcatei pentru a mai face valuri în emisiunile tabloide și a menține interesul presei pentru imaginea sa.

"Niciun chirurg din lume nu ar fi operat o gravidă. Dacă intervenţia se realizează cu anestezie generală şi pacientei i se fac înainte analize de sange şi radiografie, ori sarcina apare la analize, ori ea declară, pe propria răspundere, că nu este însărcinată. Substanţele folosite la anestezia generală intră în sangele pacientei şi, dacă este gravidă, ajung şi la făt. In plus, anestezia generală produce şi o depresie respiratorie. Din aceste motive, la cezariană bebeluşul este scos rapid din uter. Dacă o gravidă este operată cu anestezie generală şi păstrează sarcina, fătul poate avea malformaţii. Este mai puţin probabil să avorteze spontan, însă există şi riscul ca sarcina să se oprească din evoluţie", explică un renumit ginecolog, manager al unei clinici private, conform ziarulring.ro.

 


bianca slav ziarulring ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1352 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006606 (s)